ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια – Βιασμός 12χρονης: Αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ στις επικοινωνίες του παιδιού

Σεπόλια – Βιασμός 12χρονης: Αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ στις επικοινωνίες του παιδιού
ΙΝΤΙΜΕ

Αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ εμφανίζεται στις συνομιλίες που είχε η 12χρονη, θύμα συστηματικού βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η ΕΡΤ, ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες μαζί της.

Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν θα τοποθετηθεί με το υπόλοιπο κατηγορητήριο ο νεαρός αστυνομικός.

Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για τον βιασμό της 12χρονης

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού με θύμα βιασμού και μαστροπείας τη 12χρονη μαθήτρια, οι δύο από τους τρεις που συνελήφθησαν με εντάλματα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Για τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντος των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την έκδοση ενταλμάτων αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ισχυριζόμενοι πως «δεν είχαν σωματική επαφή» με την 12χρονη. Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν με υπομνήματα, ενώ απάντησαν σε ερωτήσεις της 33ης ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, στην απολογία του φέρεται να επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας. Ισχυρίστηκε ότι έκλεισε τρία ραντεβού, ότι νόμιζε πως το παιδί ήταν 17 ετών και ότι δεν προέβη σε καμία σεξουαλική πράξη.

Ο 36χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν συναντήθηκε με την ανήλικη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ