ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: «Η 12χρονη έμοιαζε με γυναίκα 18-20 ετών» ισχυρίζεται η υπεράσπιση του 34χρονου

Σεπόλια: «Η 12χρονη έμοιαζε με γυναίκα 18-20 ετών» ισχυρίζεται η υπεράσπιση του 34χρονου
«Η 12χρονη έμοιαζε με γυναίκα 18-20 ετών» είπε η δικηγόρος Παναγιώτα Παντελεάκη CNN Greece

Αρνούνται την κατηγορία βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια οι τρεις συλληφθέντες που απολογήθηκαν ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα, εκ των οποίων οι δύο οδηγούνται στη φυλακή μετά την απόφαση για προσωρινή κράτησή τους. Την ποινική μεταχείριση του τρίτου κατηγορούμενου, του ο 36χρονου διοικητικού υπαλλήλου σε νοσοκομείο της Αθήνας, θα αποφασίσει εντός των επόμενων ημερών το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο με την έκδοση σχετικού βουλεύματος, μετά τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα. 

«Δεν τελέστηκε η αξιόποινη πράξη από τον εντολέα μας διότι έχει σοβαρά ιατρικά προβλήματα τα οποία δεν έγιναν δεκτά από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, ούτε υπήρχαν στοιχεία της 12χρονης εναντίον του. Δεν μπορούσε με τα συγκεκριμένα προβλήματα υγείας που είχε να τελέσει το συγκεκριμένο αδίκημα» είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης, συνήγορος υπεράσπισης κατηγορούμενου που κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Έμοιαζε με γυναίκα 18-20 ετών» είπε από την πλευρά της η δικηγόρος Παναγιώτα Παντελεάκη, που επίσης εκπροσωπεί τον 34χρονο κατηγορούμενο για βιασμό του 12χρονου κοριτσιού.

Μάλιστα, η Παναγιώτα Παντελεάκη σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους προέτρεψε τα μέσα ενημέρωσης προτού προβούν σε δημοσιεύσεις να δουν πρώτα φωτογραφίες του παιδιού, το οποίο επέμενε να χαρακτηρίζει «γυναίκα».

Οι κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής βρέθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους αποδίδεται.

Οι άνδρες φέρεται να πλήρωσαν τον 53χρονο παιδεραστή Ηλία Μίχο για να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Ο πρώτος συνελήφθη την Παρασκευή, είναι 33 ετών και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία επικαλούμενος «διανοητικό πρόβλημα το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα».

Κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται επίσης ότι υπήρξαν τρία «ραντεβού» με τη 12χρονη, έγιναν δύο συναντήσεις ενώ η τρίτη ματαιώθηκε, καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων και υποστηρίζει πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι ο διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που έπεσε στα χέρια των αρχών το Σάββατο. Και αυτός ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε βιασμός της 12χρονης, παραδεχόμενος ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής χωρίς να δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ