ΕΛΛΑΔΑ

Λασίθι: Συγκλονίζει η περιγραφή του αντιδημάρχου Νεκτάριου Παπαδάκη για την τραγωδία

Λασίθι: Συγκλονίζει η περιγραφή του αντιδημάρχου Νεκτάριου Παπαδάκη για την τραγωδία
Ο βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στο διαμέρισμά τους, κυρίως στο δωμάτιο που βρισκόταν η γυναίκα Intime (Φωτογραφία Αρχείου)

Συγκλονίζει η περιγραφή του αντιδημάρχου Ιεράπετρας, Νεκτάριου Παπαδάκη, για την τραγωδία με την άτυχη γυναίκα.

Ο Νεκτάριος Παπαδάκης, είπε πως οι Αρχές ειδοποιήθηκαν στις 12:30 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, για την υποχώρηση βράχου ο οποίος καταπλάκωσε ένα διαμέρισμα το οποίο αποτελεί μέρος μεγαλύτερης τουριστικής μονάδας, 15 διαμερισμάτων.

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος στην ΕΡΤ, το διαμέρισμα της οικογένειας είχε δύο δωμάτια, στο ένα ήταν η άτυχη 45χρονη από τη Σλοβενία και στο άλλο ο σύζυγός της με το παιδί τους, ενώ ο βράχος έπεσε ακριβώς επάνω στο δωμάτιο που βρισκόταν η γυναίκα με συνέπεια να την καταπλακώσει, ενώ έπεσε και η μεσοτοιχία και εγκλώβισε το παιδί.

Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος είπε πως χρειάστηκαν περίπου 4 ώρες μέχρι να απεγκλωβιστεί η νεκρή μητέρα, ενώ πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο κ. Παπαδάκης, έκλεισε λέγοντας πως παρόλο που η περιοχή είναι βραχώδης, εντούτοις δεν είχε σημειωθεί ποτέ κάτι αντίστοιχο στο σημείο.

Εν τω μεταξύ, σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας.

Όπως αναφέρει το cretapost, όλα συνέβησαν τα μεσάνυχτα όταν ένας τεράστιος

βράχος αποκολλήθηκε από το βουνό και έπεσε πάνω στα δύο ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονταν στο σημείο, ισοπεδώνοντάς τα.

Το ένα δωμάτιο ήταν άδειο ωστόσο στο δεύτερο διέμενε μία οικογένεια από τη Σλοβενία που απολάμβανε τις διακοπές της.

Μάλιστα, σήμερα, ήταν η τελευταία τους ημέρα καθώς αύριο, Δευτέρα θα αναχωρούσαν από το νησί.

Κάτω από τα ερείπια εγκλωβίστηκε η 45χρονη αλλά και ο 9χρονος γιος της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ