ΕΛΛΑΔΑ

Στον στρατιωτικό ανακριτή ο 28χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου

Στον στρατιωτικό ανακριτή ο 28χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου
Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο ΙΝΤΙΜΕ

Στο στρατιωτικό ανακριτή στα Ιωάννινα έφτασε, λίγο πριν τις 8 το πρωί, ο 28χρονος από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου αγοριού.

Το περιστατικό συνέβη την περίοδο που o Δημήτρης Κραβαρίτης υπηρετούσε στον Στρατό, το καλοκαίρι του 2021. Ο 28χρονος έφτασε στο Στρατοδικείο μαζί με τον δικηγόρο του.

Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Πρόκειται για υπόθεση που πήρε δημοσιότητα τον περασμένο Φεβρουάριο και έγινε γνωστή από την Σοφία Μπεκατώρου, η οποία αναφέρθηκε σε αυτήν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης.

Πώς οι ζωγραφιές του 4χρονου αποκάλυψαν τον εφιάλτη που βίωσε

Τα όσα αδιανόητα ζούσε το 4χρονο αγοράκι στα χέρια του 28χρονου φερόμενου παιδεραστή αποκάλυψε το παιδί μέσα από ζωγραφιές του αφού δεν μπορούσε με άλλο τρόπο να μιλήσει για την κακοποίησή του.

Οι γονείς του παιδιού φαίνεται πως παρατήρησαν να έχει αλλάξει πολύ η συμπεριφορά του και αφού είδαν κάποιες περίεργες ζωγραφιές του, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος δεν άργησε να αποκωδικοποιήσει τις εικόνες και να αποκαλυφτεί η ασέλγεια.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αποκάλυψε τι «αναπαρίσταναν» οι δύο ζωγραφιές του μικρού παιδιού που εντόπισε ο πατέρας του και τις έδωσε σε παιδοψυχολόγο:

Η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την μαυρισμένη ψυχούλα του τετράχρονου, σύμφωνα με τον ειδικό.

Στη δεύτερη ζωγραφιά το 4χρονο αγόρι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη. Στη συνέχεια της περιγραφής ο 4χρονος αποκάλυψε στον πατέρα του και τον γιατρό του τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του αρκετές φορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ