Γρεβενά: Πυροβολισμοί σε βάρος υπαλλήλου της ΕΛΤΕΚ
Επίθεση με πυροβολισμούς σε βάρος του κατήγγειλε στην Αστυνομία ένας υπάλληλος της Ελληνικής Τεχνολογίας Εκρηκτικών (ΕΛΤΕΚ) στα Γρεβενά.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας δέχτηκε τους πυροβολισμούς το απόγευμα της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου, την ώρα που αποχώρησε από το εργοστάσιο το οποίο βρίσκεται στην Ιτέα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο υπάλληλος της ΕΛΤΕΚ συνάντησε με το αυτοκίνητό του τον άγνωστο μέσα στον αγροτικό δρόμο, που βρίσκεται ανάμεσα στο εργοστάσιο και το χωριό Ιτέα. Τότε ο άγνωστος άρχισε να τον πυροβολεί. Ο ίδιος, χωρίς να τραυματιστεί, βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο και πεζός έφθασε στην Ιτέα, όπου και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία ερευνά την περίεργη αυτή καταγγελία.
Υπενθυμίζεται ότι στο εργοστάσιο αυτό στις 21 Μαρτίου 2022, σημειώθηκε η τρομακτική έκρηξη στο τμήμα παραγωγής εκρηκτικών, από την οποία είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γρεβενά: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου
Γρεβενά: «Θέλουμε να κάνουμε την κηδεία αλλά τι θα βάλουμε μέσα;» λέει συγγενής στο CNN Greece
SPONSORED
Οσμή αερίου στην Αττική: Πάνω από 350 κλήσεις στην Πυροσβεστική - «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά»
11:38
Τραγωδία στις Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο τελευταίων ιταλών δυτών
11:32
Μητσοτάκης σε Τασούλα: «Η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού δεν μας αφορά - Σε ένα χρόνο οι εκλογές»
11:31
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ συμμετείχε δυναμικά στο REBRAIN GREECE στο Λονδίνο
11:25