ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμός 16χρονου: Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω

Πυροβολισμός 16χρονου: Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω
Ρομά πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα έναντι των αστυνομικών δυνάμεων EUROKINISSI / ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Στο κλείσιμο της περιφερειακή Αιγάλεω προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (7/12) η αστυνομία λόγω αντικειμένων που πέταξαν ομάδες Ρομά μετά από συμπλοκή με την αστυνομία για τον βαρύτατο τραυματισμό 16χρονου από πυρά αστυνομικού.

Στην Περιφερειακή Αιγάλεω παραμένουν το πρωί της Τετάρτης (7/12) δυνάμεις της αστυνομίας έως ότου συνεργεία να καθαρίσουν τον δρόμο από πέτρες, κάδους, λάστιχα κτλ.

Σημειώνεται πως η κατάσταση ήταν δύσκολη τα ξημερώματα στο Μενίδι και συγκεκριμένα στην οδό Μόρνου όταν νεαροί Ρομά πέταξαν διαφορά αντικείμενα έναντι των αστυνομικών δυνάμεων. Από το συμβάν τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, ο ένας εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Η περιφερειακή Αιγάλεω είχε κλείσει λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης (06/12) μετά από επεισόδια.

Ρομά επιτέθηκαν σε ασθενοφόρο

Συγκεντρωμένοι Ρομά που διαμαρτύρονταν χθες Τρίτη στην εθνική οδό, επιτέθηκαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, τον χάρο με τα μάτια τους είδαν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ πού πήγαινε από την Πάτρα προς Αθήνα και μετέφερε έναν διασωληνωμένο σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Στο ύψος του Ζευγολατιού στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών δέχτηκε επίθεση από πέτρες στο παρμπρίζ και χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού το ασθενοφόρο συνέχισε την πορεία και έφτασε στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου μετέφεραν τον διασωληνωμένο σε άλλο ασθενοφόρο για να γίνει η μεταφορά στο νοσοκομείο της Αθήνας το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δεν τραυματίστηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ