ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Κλείδωναν παιδιά σε δωμάτιο με ηχομόνωση για τιμωρία

Κιβωτός του Κόσμου:  Κλείδωναν παιδιά σε δωμάτιο με ηχομόνωση για τιμωρία
Το συγκεκριμένο δωμάτιο με την ηχομόνωση ταιριάζει με τις καταγγελίες για την απομόνωση στην οποία έμπαιναν παιδιά ως τιμωρία INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τις τιμωρίες παιδιών στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Πειραιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με καταγγελίες, η αστυνομία διεξάγει έρευνες και γύρω από ένα τουλάχιστον περίεγο θέμα που αφορά στο κλείδωμα παιδιών μέσα σε δωμάτιο με ηχομόνωση.

Στη συγκεκριμένη δομή της οργάνωσης στον Πειραιά, φιλοξενούνται μόνο κορίτσια και εκεί φαίνεται πως υπάρχει δωμάτιο με ένα και μόνο κρεβάτι, ενώ στον χώρο υπάρχει ηχομόνωση, παρόμοια με εκείνη που υπάρχει σε μουσικά στούντιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News της Κυριακής, εργαζόμενος της συγκεκριμένης δομής παραδέχτηκε ότι πράγματι υπάρχει το συγκεκριμένο δωμάτιο, όπου κανονικά χρησιμοποιείται από παιδαγωγούς και όχι από παιδιά.

Από την πλευρά του ο δωρητής του οικήματος, εχει αρνηθεί πως το συγκεκριμένο δωμάτιο με την ηχομόνωση υπήρχε από πριν και μοιάζει πολύ περίεργο το γεγονός ότι η Κιβωτός έκανε μετατροπές και έβαλε μηχανικούς για 8 με 10 μήνες για τις συγκεκριμένες εργασίες.

Ωστόσο, η εφημερίδα μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το συγκεκριμένο δωμάτιο με την ηχομόνωση ταιριάζει με τις καταγγελίες και τις αναφορές για την απομόνωση, στην οποία έμπαιναν τα παιδιά ως τιμωρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ