Συγγενής Εύας Καϊλή: Δεν γνωρίζουμε τίποτα, περιμένουμε ενημέρωση
Τρεις ημέρες μετά από τη σύλληψη και φυλάκιση της Εύας Καϊλή και το ξέσπασμα του σκανδάλου Qatar Gate, συγγενικό πρόσωπο της ευρωβουλευτού μίλησε στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση.
«Δεν γνωρίζουμε τίποτα, περιμένουμε και εμείς ενημέρωση από τις βελγικές Αρχές. Περιμένουμε τον πατέρα της να γυρίσει στην Ελλάδα. Αντιμετώπιση πρόβλημα υγείας όταν έγινε γνωστό. Την υπόθεση χειρίζεται δικηγόρος» τόνισε το εν λόγω πρόσωπο, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Τα προσεχή 24ωρα, πιθανώς έως την Τετάρτη, θα αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο για την προφυλάκιση ή μη της Εύας Καϊλή, ο οποία, σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ κρατείται προς το παρόν στις φυλακές του Σαιν Ζιλ, στις Βρυξέλλες, για το σκάνδαλο διαφθοράς και δωροδοκίας που έχει ξεσπάσει από την περασμένη Παρασκευή στο Ευρωκοινοβούλίο.
Με την αντιπρόεδρό του στη φυλακή, λοιπόν, το Ευρωκοινοβούλιο καλείται να συνεδριάσει για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου διαφθοράς που σχετίζεται με το Κατάρ -το Qatar Gate.
Στην ημερήσια διάταξη, προφανώς, δεν υπάρχει επίσημη αναφορά για την υπόθεση, ωστόσο, θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αναφορές από τους ευρωβουλευτές αλλά και από το προεδρείο.
Συναγερμός για την εξαφάνιση 25χρονου από τη Νέα Βύσσα Έβρου
22:45
Αττική Οδός: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις απόψε - Πώς θα γίνει η εκτροπή οχημάτων
22:33
Ιατρικό θαύμα στην Αυστραλία: Γεννήθηκαν πανομοιότυπα τετράδυμα μετά από φυσική σύλληψη
22:33
«Παγώνει» για δύο εβδομάδες η συγχώνευση της Paramount με την Warner Bros
22:26