Βιασμός 12χρονης: Παραμένει στη φυλακή η μητέρα της
Στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε το αίτημά της για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με την επιβολή περιοριστικών όρων.
Ειδικότερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε το αίτημα κατά πλειοψηφία κρίνοντας ότι η κατηγορούμενη για μαστροπεία της ανήλικης κόρης της είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αποφυλακιστεί.
Η 37χρονη από την πρώτη στιγμή αρνείται τα όσα βαρύτατα της αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι η ίδια κατήγγειλε στις Αρχές τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση και ήδη προφυλακισμένο Ηλία Μίχο, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το παιδί της, ενώ επικαλείται τους ισχυρισμούς της 12χρονης κόρης της πως η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα.
Στο πλευρό της βρίσκονται τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τα οποία από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν πως η μητέρα τους είναι αθώα και πως δεν είχε γνώση του τι συνέβαινε με την 12χρονη αδερφή τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεπόλια: Κρίνεται το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης την Παρασκευή
Σεπόλια: Στη φυλακή ο «Μιχάλης» - Δεν έπεισε η απολογία του για τη 12χρονη
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Μηλίτσα Μεσσηνίας - Εστάλη μήνυμα 112 για ετοιμότητα
12:58
Νόμπελ Ιατρικής 2026: Tρεις επιστήμονες τιμήθηκαν για το έργο τους στην Οπτογενετική
12:55
Μαζωνάκης: «Μίλησε» το κινητό της 56χρονης γιατρού - Αναζητούσε στο ΑΙ τρόπους επαναφοράς από μέθη
12:52
Τσίπρας: Εσκεμμένη κυβερνητική επιλογή τα υπερπλεονάσματα – Αξιοποιούνται για την εξαγορά ψήφων
12:52