ΕΛΛΑΔΑ

Β. Ελλάδα: Πατέρας βίαζε τον 4χρονο γιο του με τη βοήθεια της γιαγιάς – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Β. Ελλάδα: Πατέρας βίαζε τον 4χρονο γιο του με τη βοήθεια της γιαγιάς – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη
Pixabay

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου, αυτή τη φορά στη Βόρειο Ελλάδα, με φερόμενο ως δράστη τον πατέρα του 4χρονου θύματος και συνεργό στο έγκλημα τη γιαγιά του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, o εφιάλτης του παιδιού ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, όταν ο πατέρας του, γιος ιερέα, πέρασε με τον 4χρονο μερικές ημέρες, καθώς είναι χωρισμένος με τη μητέρα.

Όταν επέστρεψε στη μητέρα του, το παιδί ήταν φοβισμένο και δεν ήθελε να πάει στο σχολείο, με τη μητέρα του να αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών.

Ο 4χρονος εξετάστηκε από ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό και σιγά – σιγά άρχισε να αποκαλύπτει τη φρίκη που είχε βιώσει στα χέρια του πατέρα του.

Κατά πληροφορίες, ο πατέρας μαζί με τη γιαγιά έδεναν το παιδί και του έκλειναν το στόμα με ταινία για να μην φωνάζει και στη συνέχεια βίαζε το παιδί.

Έλεγε, μάλιστα, στο παιδί ότι επρόκειτο για «παιχνίδια» ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε και τις φρικιαστικές πράξεις του.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι Αρχές κατάσχεσαν όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του πατέρα.

Η μητέρα που έκανε την καταγγελία στην εισαγγελία, ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ενώ η υπόθεση βρίσκεται στην κύρια ανάκριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ