ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ακόμα επτά άτομα στο «κάδρο» - Η νέα κατάθεση της 12χρονης

Σεπόλια: Ακόμα επτά άτομα στο «κάδρο» - Η νέα κατάθεση της 12χρονης
Τι είπε η 12χρονη στην νέα κατάθεσή της ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέες συλλήψεις προμηνύονται από τη τελευταία κατάθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αναγνώρισε ακόμα εφτά άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τηλεόραση του Star, το παιδί, φερεται να θυμήθηκε χαρακτηριστικά τους, όπως την οικογενειακή τους κατάσταση, τους χώρους που βρέθηκε, ή το χρώμα του αυτοκινήτου τους.

Όπως ισχυρίστηκε η 12χρονη, ο ένας είναι οδοντοτεχνίτης. Γι' αυτόν είπε: «Είναι ένας οδοντίατρος, που ξέρω ότι είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη, και θυμάμαι πού είναι, και μπορώ να σας τον δείξω κι αυτόν. Πήγαινα και τον επισκεπτόμουν στο οδοντιατρείο του».

Επίσης, έχει αναφερθεί σε έναν Ρομά, και αυτός παντρεμένος, για τον οποίο λέει το κοριτσάκι:«Είχε πάει στο μαγαζί του Μίχου και του έλεγε. Αφού την έχεις εδώ και καθαρίζει, δεν μου τη δίνεις κι εμένα; Βρέθηκα δύο φορές μαζί του και μου έδωσε 30 ευρώ!».

Ακόμα ένα πρόσωπο είναι ο Αλέξανδρος ή αλλιώς ο «άνδρας του υπογείου» γιατί αυτό που θυμάται η 12χρονη είναι ότι έμενε σε υπόγειο.

Επίσης, ένας ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος και αυτός, που εργαζόταν σε μεγάλη εταιρεία και είχε έναν λευκό σκύλο.

Κανείς από αυτούς δεν είχε προσέλθει αυτοβούλως το προηγούμενο διάστημα στις αρχές.

«Έμπαινε σε καταστήματα και έκλειναν τα ρολά»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα φέρεται να συνέβαιναν γύρω από τη γειτονιά του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου.

Μάρτυρες λένε στο Star ότι έβλεπαν την 12χρόνη να μπαίνει μέσα σε καταστήματα και να κλείνουν τα ρολά.

«Αυτοί που είχαν το πλυντήριο τότε δεν υπάρχουν τώρα αμέσως έχουν εξαφανιστεί. Με το που έσκασε η υπόθεση. Πέρναγε και πήγαινε στο πλυντήριο και την βλέπαμε, κλείνανε τα ρολά» ήταν μια άλλη μαρτυρία.

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται σύμφωνα με τις ίδις πληροφορίες, σε μήνυμα που είχε στείλει στη 12χρονη τη διεύθυνση του σπιτιού που έμενε κάποιος αλλοδαπός προκειμένου να τον επισκεφθεί.

Σε ερώτηση του ψυχολόγου προς τη 12χρονη, εάν ο αλλοδαπός γνώριζε την ηλικία της, το παιδί απάντησε:

«Δεν με ρώτησε. Όταν πήγα σπίτι του, ήταν ακόμα δυο άτομα μέσα, αλλά κοιμόντουσαν».

Επίσης σε σχετική ερώτηση αν της έδωσ λεφτά η 12χρονη απάντησε καταφατικά.

Να σημειωθεί ότι από τους τελευταίους που προφυλακίστηκαν είναι ο 50χρονος από το Πακιστάν, ιδιοκτήτης μαγαζιού με κινητά τηλέφωνα.

Για το iphone φέρεται να κατέθεσε πως της το είχε κάνει δώρο ο Ηλίας Μίχος και συγκεκριμένα ότι της είχε δώσει 100 ευρώ για να το αγοράσει «από ένα μαγαζί Πακιστανού που είναι εκεί στη γειτονιά».

Επίσης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, της ανήλικης, στην τελευταία κατάθεση της, η 12χρονη επιμένει ότι η μητέρα της δε γνώριζε τίποτα για όλα αυτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ