Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο απόστρατος, που επιχείρησε να αυτοκτονήσει με τα παιδιά του
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο 62χρονος στη Θεσσαλονίκη, που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου.
Σύμφωνα με το grtimes.gr,κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε πως δεν σκόπευε να κάνει κακό στα παιδιά του και το μόνο που ήθελε ήταν να φοβίσει τη μητέρα τους.
Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου κατ’ εξακολούθηση και απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Στον ανακριτή ο απόστρατος που επιχείρησε να σκοτώσει τα παιδιά του – Οι κατηγορίες εναντίον του
ΕΛΛΑΔΑ
Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες των αστυνομικών που διέσωσαν τα παιδιά από το ΙΧ του πατέρα τους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο πολιτικής υποκρισίας το διάγγελμα Μητσοτάκη
15:50
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε εφοριακούς για φακελάκι: 12 χρόνια ενημέρωναν για μελλοντικούς ελέγχους
15:45
ΚΟΣΜΟΣ
Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας: Οι επιθέσεις δεν έχουν πλήξει τον σταθμό του Μπουσέρ στο Ιράν
15:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κουτσούμπας: Άλλο να υπηρετείς τον λαό και τα αιτήματα των εργαζομένων, και άλλο να ταΐζεις τρωκτικά, να συντηρείς τη σαπίλα του συστήματος και της ΕΕ
15:37
ΚΟΣΜΟΣ