Νέο περιστατικό με οχιά: Δάγκωσε 55χρονη γυναίκα στο Βόλο - Την έσωσε η πεθερά της
Ανανεώθηκε:
Σε κίνδυνο βρέθηκε η ζωή μιας 55χρονης γυναίκας από το Βόλο όταν τη δάγκωσε οχιά στο πόδι την ώρα που έκανε δουλειές στην αυλή του σπιτιού της.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα σήμερα Τρίτη (30/5) φαίνεται πως είναι καλύτερα στην υγεία της, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της περιοχής.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (29/5) στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, όταν η 55χρονη που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού, δέχτηκε το δάγκωμα από το δηλητηριώδες φίδι.
Αμέσως ένιωσε αδιαθεσία και ο σύζυγός της τη μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς χθες η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη, αλλά σήμερα είναι καλύτερα.
Σημειώνεται, ότι το φίδι σκότωσε η πεθερά της 55χρονης γυναίκας, παγιδεύοντάς το κάτω από ένα βαρέλι και χτυπώντας το με ένα βαρύ αντικείμενο.
Η Πυροσβεστική που κλήθηκε στο σημείο δεν χρειάστηκε να παρέμβει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση της 39χρονης ερπετολόγου
Σε σταθερή κατάσταση η 43χρονη ερπετολόγος στη Θεσσαλονίκη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
Νετανιάχου για συμφωνία με το Λίβανο: Το Ισραήλ παραμένει στην ουδέτερη ζώνη στο νότο
21:59
Οπαδικά τα κίνητρα της δολοφονίας 15χρονου στην Καλλιθέα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
21:50
ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Οριστικά αποτελέσματα για 450 θέσεις ΔΕ σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
21:41
Τα εγκληματικά δίκτυα μετατρέπονται σε «παγκόσμιες επιχειρήσεις» προειδοποιεί η Europol
21:33