Γονείς Άλκη Καμπανού: «Η δικαίωση θα έρθει μετά το δικαστήριο - Καταιγιστική η εισαγγελέας»
Τις ευχαριστίες προς την εισαγγελέα Κυριακή Κλιάμπα για την αγόρευση αλλά και την πρότασή της προς το δικαστήριο, εξέφρασαν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας και την έξοδό τους από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.
«Καταρχάς, η δικαίωση θα έρθει μετά το δικαστήριο. Εδώ σήμερα, η εισαγγελέας ήταν καταιγιστική και συγκλονιστική. Έκανε το καθήκον της, άσκησε το λειτούργημά της όπως έπρεπε και γι’ αυτό θέλω να την ευχαριστήσω» τόνισε από την πλευρά του ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός, όπως μεταφέρει και η τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr.
«Ευτυχώς υπάρχουν φωτισμένοι εισαγγελείς, όπως η κα. Κλιάμπα, οι οποίοι ίσως κάποια στιγμή καταφέρουν να σταματήσουν την ατιμωρησία στην Ελλάδα. Όχι άλλη ατιμωρησία» σημείωσε η μητέρα του Άλκη, Μελίνα Κακουλίδου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δίκη Καμπανού: Ένοχοι και οι 12 που εμπλέκονται στη δολοφονία - Η πρόταση της εισαγγελέως
Δίκη για τη δολοφονία Καμπανού: Ολοκληρώνεται η αγόρευση της Εισαγγελέως
Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που οδηγούσε πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ - 2.500 οδηγοί ελέγχθηκαν σε 4 ώρες
07:53
Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ISIS
07:53
Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο η ένοικος του διαμερίσματος που κάηκε
07:47
Σάμος: Νεκρός ο ένας από τους αγνοούμενους μετανάστες - Άλλοι 26 βρέθηκαν στην ξηρά
07:42