ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Απολογείται ο 32χρονος - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Απολογείται ο 32χρονος - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Η 27χρονη Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα που δολοφονήθηκε στην Κω IN TIME / Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Απολογείται σήμερα, Τετάρτη (21/6) ο 32χρονος, βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια στην περιοχή Αλυκές στην Κω που κατηγορείται για την «αρπαγή» της.

Ο ίδιος αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία και μέχρι στιγμής τα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον του δεν άλλαξε η κατηγορία σε κάποιο βαρύτερο αδίκημα ή κακούργημα.

Να σημειωθεί ότι, είναι ο άνθρωπος που είδε το θύμα τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος, καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τις Αρχές.

Όπως είχε δηλώσει ο δικηγόρος του 32χρονου, εκείνος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της. Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει οι τελευταίες συνομιλίες με τον σύντροφό της, ο οποίος αναχώρησε την Τρίτη (20/6) για την Πολωνία με την μητέρα του θύματος.

Τα στοιχεία που θα αποκαλύψουν την ταυτότητα του

Την ταυτότητα του δολοφόνου εκτιμάται πως θα αποκαλύψουν τα στοιχεία από το κινητό της κοπέλας που είχε πετάξει άγνωστος χωρίς την κάρτα SIM στο Μαρμάρι, αλλά και οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται, καθώς η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ασφυκτικό θάνατο, χωρίς να αποσαφηνίσει τον τρόπο που προκλήθηκε ο θάνατός της.

Στοιχεία και συγκεκριμένα γενετικό υλικό, όπως είναι τα δείγματα από τα νύχια της Αναστάζια ενδεχομένως να προκύψουν από την εξέταση της σορού της, η οποία βρέθηκε μετά από επτά ημέρες τυλιγμένη σε πλαστικό και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του 32χρονου άνδρα.

Ακόμη, άγνωστο παραμένει εάν πριν τη δολοφονία της, έπεσε θύμα βιασμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ