Μαρουσάκης: Πώς θα εξελιχθούν οι άνεμοι τις επόμενες ώρες - Πού υπάρχει ανησυχία
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες θα δώσουν οι Αρχές για τον περιορισμό των πύρινων μετώπων σε Σαρωνίδα, Λουτράκι και Δερβενοχώρια από τη στιγμή που σταμάτησαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα.
Την ίδια ώρα, μεγάλη ανησυχία επικρατεί για το πώς θα εξελιχθούν οι άνεμοι τις επόμενες ώρες, καθώς υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις στη Σαρωνίδα.
«Τις βραδινές ώρες θα υπάρξει σταδιακή εξασθένιση των ανέμων στα δυτικά τμήματα. Στην περιοχή του Λουτρακίου δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Στη Σαρωνίδα οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 4 έως και τα 5 μποφόρ μέσα στη νύχτα» ανέφερε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Παράλληλα, ο κ. Μαρουσάκης επισήμανε ότι «χρειάζεται προσοχή τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Τρίτη, διότι καθώς θα ανεβαίνει η θερμοκρασία θα ενισχυθούν οι βοριάδες κοντά στα 7 μποφόρ», ενώ τόνισε πως «θα είναι δύσκολη η αυριανή μέρα για όλες τις περιοχές σε Λουτράκι, Σαρωνίδα και Δερβενοχώρια».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στον Κουβαρά: Συνεχείς αναζωπυρώσεις στη Σαρωνίδα - Η κατάσταση σε Ανάβυσσο και Λαγονήσι
Eπίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
05:00
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα
04:00
Αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς: Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι
03:00
Xριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πόσο θα κοστίσει - Πίνακας με τις τιμές των προϊόντων
02:00