Φωτιά τώρα στην Κέρκυρα: Εκκενώνονται ακόμη 10 περιοχές
Εκτός ελέγχου βρίσκεται η φωτιά στην Κέρκυρα με συνολικά 15 περιοχές να έχουν λάβει εντολή εκκένωσης, καθώς το 112 έστειλε δύο νέα μηνύματα για 10 οικισμούς, με το βράδυ να είναι ιδιαίτερα δύσκολο.


Καίει η φωτιά στην Περίθεια
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (23/7) έξω από την περιοχή Περίθεια Κέρκυρας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει σε χορτολιβαδική έκταση και βρίσκεται έξω από το οικιστικό κομμάτι, το οποίο δεν κινδυνεύει μέχρι στιγμής.
Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες, από δύο ομάδες πεζοπόρου, εννέα οχήματα, ενώ συνδράμους επιπλέον δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μήνυμα 112 για εκκένωση έχει σταλεί στους οικισμούς: Πόρτες, Μέγκουλα, Σημιές, Παλιά Περίθεια και Σάγκα προς Κασσιόπη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στην Κέρκυρα
Μαίνεται η φωτιά στο Αίγιο: Μάχη της Πυροσβεστικής για να μην περάσει την Εθνική Οδό
SPONSORED
Αύξηση 65% στις ρυθμίσεις οφειλών μέσω Εξωδικαστικού Μηχανισμού τον Μάιο
09:50
Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς
09:47
Καιρός: Απότομη αλλαγή αύριο - Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
09:40
Στη Βουλή ο «Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης»: Καταργείται ο β' γύρος των εκλογών - Οι 10 αλλαγές
09:22