Ν. Φιλαδέλφεια: Οι πρώτες φωτογραφίες από τους Κροάτες χούλιγκανς ενώ οδηγούνται στη ΓΑΔΑ
Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους οι συλληφθέντες Κροάτες χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που φέρονται να έχουν συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, μεταφέρθηκαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στη ΓΑΔΑ.
Συνολικά 94 Κροάτες κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα, ενώ λαμβάνεται γενετικό υλικό για DNA από όλους σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ.
Στο μεταξύ, ελεύθεροι, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν οι τέσσερις Έλληνες εκ των συνολικά 98 συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Πρόκειται για τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις έχουν δώσει καταθέσεις στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης της Βίας στους Αθλητικούς χώρους, ενώ ο ένας δεν ήταν μέχρι και πριν από λίγο σε θέση ακόμα να δώσει κατάθεση.
Εν τω μεταξύ η Αστυνομία συνεχίζει τους εξονυχιστικούς ελέγχους και προσαγωγές Κροατών στην Αθήνα, αλλά και όσων επιχειρούν να φύγουν από την χώρα, από τα συνοριακά περάσματα, όπου έχουν δοθεί αυστηρές εντολές να εξετάζονται με μεγάλη προσοχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα Φιλαδέλφεια: Κινητά, dna και καταθέσεις οδηγούν στον δολοφόνο του οπαδού της ΑΕΚ
Ν. Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα την Τετάρτη οι 94 συλληφθέντες - Το DNA θα δείξει τον δολοφόνο
Οικονόμου για Ν. Φιλαδέλφεια: «Τραγική αποτυχία - Θα κάνουμε τα πάντα για να συλληφθεί ο δράστης»
Ν. Φιλαδέλφεια: Νέες συλλήψεις Κροατών στα σύνορα των Ευζώνων - Μαχαίρια και ρόπαλα στην κατοχή τους
Ν. Φιλαδέλφεια: Προκαλεί ο δικηγόρος των χούλιγκαν - «Ανθρώπινα αποβράσματα οι οπαδοί της ΑΕΚ»
«Άνοιξαν» οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος
17:25
Αγρότες: Από πού διέρχονται τα αυτοκίνητα στα μπλόκα στην Αθηνών - Λαμίας - Χαλκίδας
17:21
«Ναι» από τους αγρότες για συνάντηση με τον πρωθυπουργό την Τρίτη μετά την πρόσκληση Μαρινάκη
17:17
Επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Άγιο Σάββα»: Σε τρεις μήνες από τώρα δεν θα έχουμε αναμονές στα χειρουργεία
17:11