ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Κατσουρή: Άφαντο το μαχαίρι του φόνου - Νέα βίντεο εξετάζουν οι Αρχές

Δολοφονία Κατσουρή: Άφαντο το μαχαίρι του φόνου - Νέα βίντεο εξετάζουν οι Αρχές
Eurokinissi

Νέο υλικό έχουν στα χέρια τους οι Αρχές που ενδεχομένως θα βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για βίντεο από κάμερες ασφαλείας, από διαφορετική όμως γωνία από εκείνη που είχαν όσα ήδη έχουν ελέγξει. Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο με τα τάγματα των χούλιγκαν να κατευθύνονται προς το γήπεδο της ΑΕΚ.

Δεν αποκλείεται να καταφέρουν μετά από την ανάλυση που θα γίνει καρέ - καρέ να εντοπίσουν τους χούλιγκαν πριν αυτοί βάλουν τα κράνη τους ή τις κουκούλες για να μην αναγνωρίζονται.

Η λίστα υπόπτων της ΕΛ.ΑΣ

Πάντως η Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες της Μίνας Καραμήτρου, έχει καταρτίσει λίστα υπόπτων για την υπόθεση των επεισοδίων που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Κάθε φορά, με βάση τα στοιχεία, θα αφαιρούν πρόσωπα από αυτή τη λίστα, μέχρι να φτάσουν στους βασικούς υπόπτους.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η ταυτοποίηση των ατόμων που φαίνονται στα βίντεο να τρέχουν δίπλα στον Μιχάλη Κατσουρή.

Αφού ταυτοποιηθούν, θα κληθούν ως μάρτυρες και εάν προκύψει συμμετοχή τους σε οποιοδήποτε επεισόδιο, θα ενημερωθούν και οι δικαστικές αρχές, για να αποφασίσουν για τη μετέπειτα διαχείριση της περίπτωσης τους.

Στα άτομα που ταυτοποιηθούν θα γίνεται άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, με τις αρχές να ψάχνουν κυρίως για τι συνομιλίες τους μετά το έγκλημα.

Άφαντο το μαχαίρι που δολοφόνησε τον Μιχάλη Κατσούρη

Στο μεταξύ, ακόμα δεν έχει εντοπιστεί το μαχαίρι με το οποίο ο δολοφόνος έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα στο 29χρονο Μιχάλη. Το φονικό όπλο δεν είναι ανάμεσα στα πειστήρια που έχουν κατασχέσει οι αρχές από το οπλοστάσιο που αφήσαν πίσω τους οι χούλιγκαν μετά την αιματηρή επίθεση.

Επιπλέον, στα μαχαίρια των χούλιγκαν τα οποία κατέσχεσαν οι αστυνομικοί τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν εντοπίστηκε DNA του 29χρονου Μιχάλη.

Ψάχνουν στα καρέ των βίντεο τον άνδρα με την κόκκινη μπλούζα

Ωστόσο, οι Αρχές ερευνούν τώρα ένα πρόσωπο - «κλειδί» που πιστεύουν πως μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη του δολοφόνου.

Στις εικόνες των βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους, διακρίνεται και ο άτυχος 29χρονος Μιχάλης να τρέχει να σωθεί από τη μανία των χούλιγκαν. Ένας καταφέρνει να του ρίξει ένα χτύπημα με ρόπαλο. Δίπλα στον Μιχάλη, διακρίνεται συνεχώς ένας γεροδεμένος άνδρας με κόκκινη μπλούζα. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Alpha, αυτός ο άνδρας ενδεχομένως να είναι και το πρόσωπο «κλειδί» για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

Η κατάθεσή του αξιολογείται από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., που χειρίζονται την υπόθεση, ως ιδιαίτερα σημαντική. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ενδέχεται ο άνδρας αυτός να είδε κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψη του δράστη, ο οποίος κατάφερε την μοιραία μαχαιριά στο μπράτσο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ