Δολοφονία Κατσουρή: Λίστα υπόπτων έχει η ΕΛ.ΑΣ - Συνεχίζονται οι ταυτοποιήσεις από τα βίντεο

Λίστα υπόπτων για την υπόθεση των επεισοδίων που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει καταρτίσει η Ελληνική Αστυνομία.
Κάθε φορά, με βάση τα στοιχεία, θα αφαιρούν πρόσωπα από αυτή τη λίστα, μέχρι να φτάσουν στους βασικούς υπόπτους.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η ταυτοποίηση των ατόμων που φαίνονται στα βίντεο να τρέχουν δίπλα στον Μιχάλη Κατσουρή.
Αφού ταυτοποιηθούν, θα κληθούν ως μάρτυρες και εάν προκύψει συμμετοχή τους σε οποιοδήποτε επεισόδιο, θα ενημερωθούν και οι δικαστικές αρχές, για να αποφασίσουν για τη μετέπειτα διαχείριση της περίπτωσης τους.
Στα άτομα που ταυτοποιηθούν θα γίνεται άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, με τις αρχές να ψάχνουν κυρίως για τι συνομιλίες τους μετά το έγκλημα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία Κατσουρή: Στο γήπεδο η οικογένειά του - Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του

ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία Κατσουρή: Tι δείχνουν νέα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. - Το προφίλ του οπαδού που συνελήφθη

ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία Κατσουρή: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη

ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία Κατσουρή: Ανοίγει η βεντάλια των συλλήψεων - Βίντεο «καίει» Έλληνα οπαδό

ΚΟΣΜΟΣ
Οκτάχρονος που έπαιζε με ανιχνευτή μετάλλων εντόπισε θαμμένο ναυάγιο 200 ετών
07:35
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Vodafone Ελλάδος: Τι δείχνουν τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2024 - 2025
07:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το τουρκικό κρυφτούλι πίσω από το ReArm Europe και τα «παραθυράκια»
07:25
ΕΛΛΑΔΑ
Γλυκά Νερά: Συνελήφθη 17χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου - Οδηγείται σήμερα στη Δικαιοσύνη
07:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ