Δολοφονία Κατσουρή: Λίστα υπόπτων έχει η ΕΛ.ΑΣ - Συνεχίζονται οι ταυτοποιήσεις από τα βίντεο
Λίστα υπόπτων για την υπόθεση των επεισοδίων που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει καταρτίσει η Ελληνική Αστυνομία.
Κάθε φορά, με βάση τα στοιχεία, θα αφαιρούν πρόσωπα από αυτή τη λίστα, μέχρι να φτάσουν στους βασικούς υπόπτους.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η ταυτοποίηση των ατόμων που φαίνονται στα βίντεο να τρέχουν δίπλα στον Μιχάλη Κατσουρή.
Αφού ταυτοποιηθούν, θα κληθούν ως μάρτυρες και εάν προκύψει συμμετοχή τους σε οποιοδήποτε επεισόδιο, θα ενημερωθούν και οι δικαστικές αρχές, για να αποφασίσουν για τη μετέπειτα διαχείριση της περίπτωσης τους.
Στα άτομα που ταυτοποιηθούν θα γίνεται άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, με τις αρχές να ψάχνουν κυρίως για τι συνομιλίες τους μετά το έγκλημα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία Κατσουρή: Στο γήπεδο η οικογένειά του - Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία Κατσουρή: Tι δείχνουν νέα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. - Το προφίλ του οπαδού που συνελήφθη
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία Κατσουρή: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία Κατσουρή: Ανοίγει η βεντάλια των συλλήψεων - Βίντεο «καίει» Έλληνα οπαδό
ΚΟΣΜΟΣ
Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν στη Γενεύη - «Σημαντική πρόοδο» βλέπει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
20:56
ΚΟΣΜΟΣ
Ο εγγονός του Ραούλ Κάστρο συναντήθηκε με αξιωματούχους των ΗΠΑ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ
20:53
ΕΛΛΑΔΑ
Αγρίνιο: Ισόβια στον 32χρονο δολοφόνο της Δώρας Ναστούλη
20:44
ΚΟΣΜΟΣ
Σε εξέλιξη οι πολύωρες συνομιλίες Ουάσινγκτον - Τεχεράνης στη Γενεύη
20:37
ΚΟΣΜΟΣ