ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνές Φαρ Ουέστ στον Αγ. Παντελεήμονα: Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν 25χρονο

Σκηνές Φαρ Ουέστ στον Αγ. Παντελεήμονα: Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν 25χρονο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτιλύχθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Αγ. Παντελεήμονα, όταν βγηκαν τα όπλα και άγνωστοι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον ενός ατόμου.

Η ώρα ήταν μόλις λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ σε ένα μικρό παρκάκι στο κέντρο της Αθήνας όταν δύο άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν έναν 25χρονο Αιγύπτιο χωρίς να αποκλείεται να υπήρξε νωρίτερα διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Μάλιστα κάποιες μαρτυρίες κάνουν λόγο ότι οι δράστες ήταν αλβανικής καταγωγής. Οι δύο άνδρες αφού πυροβόλησαν το θύμα τους έτρεξαν να εξαφανιστούν και όπως φαίνεται τα κατάφεραν καθώς παρά τις προσαγωγές που έγιναν πολύ αργότερα αποδείχθηκε ότι οι δράστες όχι μόνοπυροβόλησαν με θράσος στο κέντρο της Αθήνας αλλά κατάφεραν και να εξαφανιστούν με άνεση.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ λίγο αργότερα οι Αρχές Ασφαλείας έκαναν έρευνα και εντόπισαν δύο κάλυκες από πυροβόλο όπλο τους οποίους και θα στείλουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστώσουν αν είχε χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε άλλη εγκληματική ενέργεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ