Λαμία: Μαθητής έπεσε από ύψος πέντε μέτρων - Υποχώρησε κάγκελο στο προαύλιο του σχολείου
Ανανεώθηκε:
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/9) σε Γυμνάσιο στον Αφανό Λαμίας, όταν ένας 13χρονος μαθητής έπεσε από ύψος πέντε μέτρων αφού υποχώρησε το προστατευτικό πλέγμα κάγκελου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το lamiareport το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο μαθητής πήγε να σταθεί σε κάγκελο στο προαύλιου του σχολείου.
Ο 13χρονος έχασε τις αισθήσεις του για λίγα λεπτά και τραυματίστηκε σε όλο του το σώμα και εμφανώς στα δύο του πόδια, ενώ στο σημείο έφτασε εσπευσμένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το παιδί διακομίστηκε στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, με το ιατρικό προσωπικό να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Πετράλωνα: Επεσαν σοβάδες σε Δημοτικό Σχολείο - Τραυματίστηκαν τρεις μαθητές
ΚΟΣΜΟΣ
Ξεκίνησε στο Παρίσι η δίκη ερήμην Γάλλου τζιχαντιστή - Φέρεται να συμμετείχε σε γενοκτονία στη Συρία
13:29
ΕΛΛΑΔΑ
Προ των πυλών δύο διαδοχικές κακοκαιρίες: Πτώση θερμοκρασίας, έντονες βροχές και θυελλώδεις άνεμοι
13:27
ΕΛΛΑΔΑ
Στη ΜΕΘ του Παίδων Αγία Σοφία 14χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι (vid)
13:22
ΕΛΛΑΔΑ
Ποινή φυλάκισης ενός έτους στον 22χρονο που έτρεχε με 179 χλμ/ώρα σε δρόμο στη Θεσσαλονίκη
13:17
ΧΡΗΜΑ