Εμπρηστική επίθεση σε σπίτι Εφέτη τα ξημερώματα
Ανανεώθηκε:
Το σπίτι Εφέτη χτύπησαν τα ξημερώματα άγνωστοι, τοποθετώντας στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο δικαστικός λειτουργός, αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό.
Λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα, τοποθέτησαν γκαζάκια και μπιτόνι με βενζίνη στην είσοδο της πολυκατοικίας στο Χολαργό, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημίες στην είσοδο της.
Από την έκρηξη οι ένοικοι άρχισαν να ειδοποιούν την Άμεση Δράση, και λίγο αργότερα η κρατική ασφάλεια που έφτασε στο σημείο περισυνέλλεξε τα υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικαστικός λειτουργός που έγινε στόχος των αγνώστων δεν βρισκόταν την ώρα εκείνη στο διαμέρισμα του επειδή βρίσκεται εκτός Αθηνών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τρόμος με ληστές τα ξημερώματα – Έδεσαν και απείλησαν με όπλα τα θύματα
ΕΛΛΑΔΑ
Στις φυλακές ο αστυνομικός της Ίου που κατηγορείται για διαφθορά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ: Η πρώτη φρεγάτα Belharra «Κίμων» στον ελληνικό στόλο – Νέα εποχή ναυτικής ισχύος
07:10
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια - Άνοδος της θερμοκρασίας
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15 Ιανουαρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
06:00
ΧΡΗΜΑ