Έγκλημα στην Αρτέμιδα: Προφυλακίστηκαν οι δύο Τούρκοι μετά τις απολογίες τους
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δυο Τούρκοι που απολογήθηκαν τη Δευτέρα (9/10) για το έγκλημα στην Αρτέμιδα.
Οι απολογίες διήρκεσαν περισσότερες από δέκα ώρες και ολοκληρώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα, όπως ανέφερε η ΕΡΤ.
Υπενθυμίζεται ότι είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και οπλοφορία-οπλοχρησία ασκήθηκε για το έγκλημα με θύματα έξι ομοεθνείς τους.
Οι εκτελεστές όπως αποκάλυψε το CNN Greece είχαν κάνει πρόβα για την εκτέλεση τρεις ώρες πριν βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους.
Με τη βοήθεια καμερών ασφαλείας αλλά και μίας μαρτυρίας φωτιά οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πώς βρέθηκαν και πάλι στο σημείο της εκτέλεσης καθώς δεν ήθελαν τίποτα να πάει στραβά και το σχέδιο τους να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έγκλημα στην Αρτέμιδα: Κακουργηματικές οι διώξεις κατά των δύο Τούρκων - Η «πρόβα» των εκτελεστών
Έγκλημα στην Αρτέμιδα: Η πρόβα των εκτελεστών και η ομολογία του 28χρονου
Έγκλημα στην Αρτέμιδα: Με πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα οι εκτελεστές των έξι Τούρκων
SPONSORED
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 10,9 εκατ. ευρώ
22:08
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη που έπεσε στο κενό από ταράτσα
22:03
Νέα τουρκική πρόκληση: Στο στόχαστρο των όπλων Καλύμνιοι ψαράδες κοντά στα Ίμια
21:59
ΠΑΣΟΚ: Το ψέμα και η λάσπη είναι πλέον η επίσημη θέση της κυβέρνησης Μητσοτάκη
21:49