Ο Παναγιώτης Καραΐσκος πρώτος Έλληνας στον Μαραθώνιο της Αθήνας
Ανανεώθηκε:
Από τους Έλληνες αθλητής που συμμετείχαν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, πρώτος τερμάτισε ο Παναγιώτης Καραΐσκος με επίδοση 2:22.37.
Ο Έλληνας πρωταθλητής κατόρθωσε να αποκτήσει μια διαφορά από τον Πιτσώλη περίπου στο 30ό χιλιόμετρο, αφήνοντας δεύτερο τον περυσινό νικητή.
«Είναι η ένατη συμμετοχή μου και το τέταρτο μετάλλιο μου. Ήξερα ότι ήμουν σε καλή κατάσταση και ήθελα να το επιβεβαιώσω στην κούρσα. Από αύριο ξεκινούν οι καινούριοι στόχοι», δήλωσε ο Καραΐσκος.
Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 2:23.34, ενώ τρίτος ήταν ο Γιώργος Μίνος με επίδοση 2:23.56.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Πρώτος ο Κενυάτης Έντουιν Κίπτο με νέο ρεκόρ διαδρομής
ΕΛΛΑΔΑ
40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Κολιός και Κάσσου οι νικητές στα 5 χιλιόμετρα
ΧΡΗΜΑ
ΕΝΦΙΑ: Ποιοι και πώς κερδίζουν μείωση 20% για ασφαλισμένες κατοικίας - «Οδηγός» με 21 ερωταπαντήσεις και αναλυτικά παραδείγματα
08:03
ΕΛΛΑΔΑ
Ανοιχτή η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες
08:02
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι: Τραυματίστηκαν δύο γυναίκες
07:52
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για την ασφάλεια σε αεδρομία και τρένα: «Αφήνετε τους πολίτες ακάλυπτους»
07:50
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ