Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο Οικονόμου - Ενημερώθηκε για την υγεία του αστυνομικού
Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Ρέντη, βρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.
Ο αστυνομικός, θύμα της «τυφλής» βίας των χούλιγκαν, εξακολουθεί να δίνει μάχη με τη ζωή του για όγδοη ημέρα και παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.
Υπενθυμίζεται πως, την Δευτέρα (11/12) οι ιατροί του νοσοκομείου αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του 31χρονου σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η μόλυνση.
Εκτός από τον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του 31χρονου αστυνομικού, οι γιατροί προχώρησαν σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς δεν λειτουργούν πλέον πολλά ζωτικά του όργανα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρέντη: Οι καταθέσεις, οι ομολογίες και οι αντιφάσεις - Πού πέφτει το βάρος των ερευνών
Ρέντη: Μεγαλώνει η λίστα των εμπλεκομένων - Ο 16χρονος, ο μάνατζερ τράπερ και ο «καθοδηγητής»
Ρέντη: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος αστυνομικός - Υποστηρίζεται μηχανικά
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Τραμπ: Συλλυπητήρια για την επίθεση στην Ουάσινγκτον
22:57
Τραμπ: «Κάνω καλές συζητήσεις» με Πούτιν και Ζελένσκι για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
22:45
Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 24χρονου κτηνοτρόφου από τη Μυτιλήνη
22:33
Βυτιοφόρο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο στην Μεσσηνία
22:21