Την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή νέας φοιτητικής εστίας ανακοίνωσε το Πολυτεχνείο Κρήτης
Την έναρξη των εργασιών κατασκευής της νέας φοιτητικής εστίας από τον ανάδοχο εργολάβο ανακοίνωσε σήμερα στα Χανιά η πρυτανική αρχή του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νέα φοιτητική εστία θα αποτελείται από 4 κτίρια και συνολικά 60 διαμερίσματα, ενώ η παράδοση των πρώτων 2 κτιρίων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη της επόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πολυτεχνείου, επόμενος στόχος είναι η κατασκευή τριών ακόμα συγκροτημάτων φοιτητικής εστίας, εκ των οποίων δύο για προπτυχιακούς συνολικής δυναμικότητας 120 διαμερισμάτων και ενός για μεταπτυχιακούς φοιτητές 45 διαμερισμάτων.
Η υπάρχουσα σήμερα εστία κατασκευάστηκε πριν από είκοσι χρόνια και έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 80 φοιτητών.
Απελαύνει τον Ρουμάνο πρόξενο η Μόσχα μετά το κλείσιμο του ρωσικού προξενείου στην Κονστάντζα
20:53
Το αρχαιότερο γυναικείο νεκροταφείο στον κόσμο και η θεωρία για έναν προϊστορικό φεμινισμό
20:45
LIVE Βενεζουέλα: Πάνω από 30.000 οι αγνοούμενοι - Τουλάχιστον 188 οι νεκροί από τους σεισμούς
20:40
Βενεζουέλα: Χειροκροτήματα και συγκίνηση μετά από απεγκλωβισμό ανθρώπου από τα συντρίμμια
20:38