Θανατηφόρο δυστύχημα στην Αρκαδία: 66χρονος καταπλακώθηκε από ΙΧ - Τραυματίστηκε μια γυναίκα
Ανανεώθηκε:
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSIΈνας άνδρας 66 χρονών έχασε τη ζωή του σήμερα το μεσημέρι στην Τοπική Κοινότητα Λυσσαρέας στην Αρκαδία.
Το δυστύχημα σημειώθηκε σε ιδιωτικό αύλειο χώρο στάθμευσης, στον οποίο βρισκόταν το ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο, όπως διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, άρχισε να μετακινείται, λόγω της κλήσης του εδάφους.
Στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία του οχήματος, ο άτυχος 66χρονος στριμώχτηκε από το όχημα μεταξύ τοιχίου και καγκελόπορτας, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του και τον τραυματισμό μιας 62χρονης γυναίκας.
Η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της.
Από τις έρευνες που διεξάγονται έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στην Καλλιθέα: Πέθανε το 7χρονο κορίτσι που πέρασε μέσα από τζαμαρία
Σε σοβαρή κατάσταση επτάχρονο παιδί που πέρασε μέσα από τζαμαρία στην Καλλιθέα
SPONSORED
Το διπλωματικό «στοίχημα» που δεν βγήκε και γιατί ο Πούτιν εμφανίζεται έτοιμος για συμβιβασμούς
15:07
Πρωθυπουργός Αλβανίας για σχέδιο Κούσνερ: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, διότι δεν υπάρχει σχέδιο»
14:58
Μπαράζ μεταναστευτικών ροών στην Κρήτη: Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 219 μέσα σε ένα 24ωρο
14:50
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου - Ανοίγουν τον δρόμο στον Τσίπρα
14:47