Καύσωνας: Κλειστοί οι αρχαιολογικοί χώροι της Αθήνας από τις 12 έως τις 5
Kαύσωνας στο κέντρο της Αθήνας
Aris Oikonomou / SOOCSOOCΚλειστοί θα είναι έως και σήμερα Κυριακή 27 Ιουλίου και για συγκεκριμένες ώρες, οι αρχαιολογικοί χώροι στην Αθήνα, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που σαρώνουν τη χώρα τα τελευταία 24ωρα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών οι αρχαιολογικοί χώροι Ακρόπολης και Κλιτύων, Ολυμπιείου, Λυκείου, Ρωμαϊκής Αγοράς, Αρχαίας Αγοράς και Βιβλιοθήκης Αδριανού θα παραμείνουν κλειστοί κατά το διάστημα 12:00-17:00 λόγω υψηλών θερμοκρασιών, για την ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
«Καμπανάκι» Ζερεφού στο CNN Greece: Γιατί οι καύσωνες θα γίνονται πλέον πιο συχνοί και επικίνδυνοι
ΕΛΛΑΔΑ
Νέο δελτίο της ΕΜΥ: Μέχρι Δευτέρα ο καύσωνας - Από ποιες περιοχές αρχίζει σταδιακή υποχώρηση
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Η στιγμή που οι μυστικοί πράκτορες απομακρύνουν τον Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς - Δείτε βίντεο
07:23
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον
07:13
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Ο ένοπλος προσπάθησε να σπάσει τον κλοιό ασφαλείας και εξουδετετώθηκε - Όρμησε από 50 μέτρα μακριά»
07:12
ΚΟΣΜΟΣ
Τρόμος στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ένοπλος άνοιξε πυρ ενώ ήταν στην αίθουσα ο Τραμπ (vid)
07:00
ΕΛΛΑΔΑ