Ζάκυνθος: Συνελήφθη 37χρονος φυγόδικος για ξυλοδαρμό
Σύλληψη
ΑΠΕ - ΜΠΕΣτη σύλληψη ενός 37χρονου αλλοδαπού, Αλβανικής καταγωγής, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ζακύνθου το βράδυ της Τρίτης (7/10).
Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, καθώς και από κοινού απόπειρα εκβίασης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., ο 37χρονος είναι ο τρίτος κατά σειρά δράστης που συλλαμβάνεται, καθώς τον Αύγουστο συμμετείχε σε συμπλοκή με ομοεθνείς του στο νησί, στην οποία ενεπλάκησαν συνολικά πέντε άτομα με τη χρήση ροπάλων, ενώ ο πρώτος συνελήφθη το Σεπτέμβριο και ο δεύτερος πριν λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για περιστατικό ξυλοδαρμού, ενδεχομένως για προσωπικές διαφορές, που σύμφωνα με την αστυνομία, αναβαθμίστηκε από τον Εισαγγελέα σε κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
SPONSORED
Η ΕΚΤ έτοιμη για αύξηση των επιτοκίων κατά 25 μονάδες την Πέμπτη: Η πρώτη μετά από 2,5 χρόνια
10:14
Τραγωδία στη Χαλκιδική – Νεκρός 44χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
10:03
Οι τέσσερις τρόποι με τους οποίους η ποδηλασία βελτιώνει την υγεία του εγκεφάλου
09:49
Δύο νεκροί στην Ουκρανία μετά από ρωσικές επιθέσεις - Συνάντηση Ζελένσκι, Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ
09:35