Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών της Αχαΐας στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Πάτρα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑΚΟΣ/APOHXOS.GR/EUROKINISSIΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή 14/11 αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία, στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Πάτρα, την οποία και διοργάνωσαν η ομοσπονδία Αχαΐας και αγροτοκτηνοτροφικοί σύλλογοι.
Οι συγκεντρωμένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι διαμαρτυρήθηκαν «για την μη καταβολή των ενισχύσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και για το ότι από τις 12 Αυγούστου και μετά, δεν έχει ληφθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο αποζημίωσης των πληγέντων αγροτών και κτηνοτρόφων από τις πυρκαγιές που έκαψαν εκτάσεις ελαιοδέντρων και προκάλεσαν καταστροφές σε ποιμνιοστάσια, ζωοτροφές και άλλες κτηνοτροφικές και καλλιεργητικές εγκαταστάσεις, περιμετρικά της Πάτρας, αλλά και σε περιοχές των Δήμων Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου».

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών της Αχαΐας στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Πάτρα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑΚΟΣ/APOHXOS.GR/EUROKINISSIΕπίσης, οι εκπρόσωποι αγροτών και κτηνοτρόφων έχουν προαναγγείλει συλλαλητήριο για το Σαββάτο, 22 Νοεμβρίου στην Πάτρα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών της Αχαΐας στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Πάτρα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑΚΟΣ/APOHXOS.GR/EUROKINISSIΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγρότες: Στις 20/11 τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών - Τρεις μέρες μετά η απόφαση για τα μπλόκα
Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Nα δημιουργήσουμε τη συνθήκη ώστε να μην διακινδυνεύσουν οι ευρωπαϊκοί πόροι»
«Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο» λέει η Μελόνι
23:59
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ 17Η ΜΕΡΑ: Στο κόκκινο η κόντρα ΗΠΑ - ΕΕ για τα Στενά του Ορμούζ - Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
23:54
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήσεις και συλλήψεις για τη φραστική επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στην Τούμπα
23:49
Εκρήξεις στη Βαγδάτη: Πυρκαγιά στην οροφή ξενοδοχείου, χωρίς αναφορές για θύματα (vid)
23:40