Επίθεση αδέσποτου σκύλου σε κάτοικο του Χορτιάτη
Τον τρόμο έχει σκορπίσει μια αγέλη αδέσποτων σκύλων στην περιοχή του Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες ένα από τα σκυλιά της συγκεκριμένης αγέλης επιτέθηκε σε κάτοικο της περιοχής τραυματίζοντάς τον.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία αγέλη τριών σκύλων, με ένα από αυτά να εμφανίζει πολύ επιθετική συμπεριφορά.
Κάτοικος του Χορτιάτη, που περνούσε από το σημείο, δέχθηκε επίθεση από το ένα από τα τρία σκυλιά το οποίο κάρφωσε τα δόνια του στο πόδι του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Οι κάτοικοι ζητούν να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο σκυλί από την περιοχή ενώ ο δήμος ζητά μεγαλύτερη χρηματοδότηση για το ζήτημα των αδέσποτων ζώων.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη υπάρχουν 800 αδέσποτα ζώα, τα οποία όμως όλα είναι τσιπαρισμένα και στειρωμένα, ωστόσο αυτό, που παρατηρείται τελευταία είναι το φαινόμενο της εγκατάλειψης δεσποζόμενων ζώων από τους κατόχους τους.
Κόουλ Άλεν: Ποιος είναι ο 31χρονος που άνοιξε πυρ στο Washington Hilton - Δάσκαλος και προγραμματιστής video games (pics&vid)
09:56
Μητσοτάκης: Ισχυρή και πολυεπίπεδη η συμμαχία με τη Γαλλία - Τέσσερα μέτρα για τους κτηνοτρόφους της Μυτιλήνης
09:55
17ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σε Φάληρο και Άλιμο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
09:38
Δέκα ταινίες που συνεχίζουν να προκαλούν έντονες αντιδράσεις μέχρι σήμερα
09:30