Κρήτη: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για το ατύχημα πεντάχρονου σε πισίνα – Διατάχθηκε προκαταρκτική
Πισίνα
UNSPLASHΕλεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις που συνελήφθησαν για την υπόθεση του σοβαρού ατυχήματος με θύμα ένα πεντάχρονο αγοράκι από την Ολλανδία, σε πισίνα ξενοδοχειακής μονάδας στην Κρήτη.
Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί είχαν περάσει χειροπέδες στον 36χρονο πατέρα του παιδιού για παραμέληση, σε έναν 27χρονο ναυαγοσώστη, καθώς και στον προσωρινά υπεύθυνο του ξενοδοχείου, ηλικίας 48 ετών, ενώ αναζητείται ο νόμιμος εκπρόσωπος του ξενοδοχείου, σύμφωνα με το Cretalive.gr.
Σύμφωνα με νέες πληρφοφορίες που μεταδίδει το ίδιο μέσο ενημέρωσης, ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας ώστε να διερευνηθούν με οι συνθήκες κάτω υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το περιστατικό.
Το παιδί υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και ευτυχώς δεν φαίνεται να έχει κάποιο οίδημα, ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Παιδων.
Οι γιατροί ωστόσο δεν γνωρίζουν πόση ώρα έμεινε το παιδί κάτω από το νερό, κάτι που δημιουργεί προβληματισμό σε σχέση με την εγκεφαλική του λειτουργία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρεις συλλήψεις για τον σοβαρό τραυματισμό πεντάχρονου σε πισίνα στην Κρήτη
Πώς μια μικρή ελληνική εταιρεία εντόπισε κρίσιμη ευπάθεια σε κορυφαίο διεθνές εργαλείο κυβερνοασφάλειας
16:00
Καλαμάτα: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 44χρονου – Γιατί ενισχύεται το σενάριο αυτοχειρίας
15:54
Η νέα διοίκηση της ΓΣΕΕ - Όλα τα ονόματα
15:51
Bίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι σε εβραϊκή συνοικία στο Λονδίνο
15:44