Γεωργιάδης: «Οι γονείς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί - Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή»
Ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
EurokinissiΤην προσοχή των γονιών παιδιών και εφήβων εφιστά ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την τραγωδία της Ηλιούπολης όπου δύο 17χρονες πήδηξαν στο κενό από ταράτσα έκτου ορόφου πολυκατοικίας με αποτέλεσμα η μία να σκοτωθεί και η άλλη να δίνει μάχη για τη ζωή της.
Ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στο σοβαρό περιστατικό με τη μαθήτρια που σκοτώθηκε στην Ηλιούπολη και της φίλης της που νοσηλεύεται σε κρίσιμη, εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της κοπέλας που έχασε τη ζωή της και ευχήθηκε δύναμη.
Παράλληλα ο υπουργός υγείας με δηλώσεις τους στην ΕΡΤ ανέφερε ότι δόθηκε εντολή για αυξημένη επιφυλακή σε όλες τις παιδοψυχιατρικές κλινικές του ΕΣΥ, κάνοντας λόγο για αύξηση περιστατικών αυτοκαταστροφικών τάσεων σε παιδιά και εφήβους. «Οι γονείς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κατά 15% αυξήθηκε ο αριθμός των εργαζομένων σήμερα στο ΕΣΥ
Ο υπουργός υποστήριξε ότι το ΕΣΥ διαθέτει σήμερα 15% περισσότερους εργαζόμενους σε σχέση με το 2019, τονίζοντας ότι έχουν αυξηθεί τόσο οι γιατροί όσο και οι νοσηλευτές.
Παραδέχθηκε ωστόσο ότι εξακολουθούν να υπάρχουν κενά, λόγω της γήρανσης του πληθυσμού και της διεύρυνσης των νοσοκομειακών υπηρεσιών.
SPONSORED
Ιστορική υποψηφιότητα για την 96χρονη Τζουν Σκουίμπ στα Βραβεία Tony 2026
11:36
Κρήτη: Με σκυμμένο το κεφάλι στον εισαγγελέα ο 37χρονος Παλαιστίνιος - Η ομολογία και τα εκρηκτικά
11:26
Τι είναι το Posokanei - Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
11:23
Live: Εκρήξεις στην Τεχεράνη - Οι Φρουροί της Επανάστασης χτύπησαν πετροχημικό εργοστάσιο στη Χάιφα
11:23