Σκιάθος: Ταλαιπωρία των επιβατών του «Μυρτιδιώτισσα» λόγω μηχανικής βλάβης
Ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες του πλοίου «Μυρτιδιώτισσα», το οποίο έπαθε βλάβη κατά την διάρκεια του δρομολογίου Βόλος-Σποράδες.
Απέπλευσε από το λιμάνι του Βόλου στις 08:30 και πλησιάζοντας στο λιμάνι της Σκιάθου, στο ύψος της Μεγάλης Άμμου ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης.
Οι επιβάτες ενημερώθηκαν από το πλήρωμα ότι θα καθυστερήσει η αποβίβασή τους.
Πληροφορίες από τη Σκιάθο αναφέρουν ότι υπήρξε πρόβλημα στο πηδάλιο του πλοίου, το οποίο αποκαταστάθηκε λίγο μετά το μεσημέρι.
Η αποβίβαση των επιβατών έγινε κανονικά στο λιμάνι της Σκιάθου και η «Μυρτιδιώτισσα» απέπλευσε για να συνεχίσει το δρομολόγιο της προς Σκόπελο και Αλόννησο, αλλά με καθυστέρηση.
Διαβάστε επίσης:
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ στηρίζει την πρόταση μετονομασίας της ICE σε NICE
22:05
ΕΛΛΑΔΑ
Παγκράτι: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός μηχανής που έσπασε το πόδι 22χρονης επειδή δεν μπορούσε να την περιμένει να παρκάρει (vid)
21:57
CULTURE
Θύμα που προσπαθεί να ξεφύγει από την έκρηξη του Βεζούβιου στην Πομπηία «ζωντανεύει» με AI (vid)
21:50
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν πρέπει να κάνει «μεγάλες παραχωρήσεις» για να τελειώσει ο πόλεμος, λέει ο Γάλλος ΥΠΕΞ
21:42
ΚΟΣΜΟΣ