ΕΛΛΑΔΑ

Οι σπαρακτικές δηλώσεις του πατέρα μετά το ατύχημα στην Αθηνών-Λαμίας (vid)

Οι σπαρακτικές δηλώσεις του πατέρα μετά το ατύχημα στην Αθηνών-Λαμίας (vid)
Ipatios Patmanoglou/Facebook

Μόνο συγκίνηση προκαλούν όσα δήλωσε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο 41χρονος άνδρας που είδε την αγαπημένη του σύζυγο και το 3χρονο παιδί του να φεύγουν από τη ζωή μετά την πρόσκρουση της μοιραίας Porsche που οδηγούσε ο γιος γνωστού επιχειρηματία στο αυτοκίνητό τους.

«Έφταιγε, δεν έφταιγε η ψυχούλα του το ξέρει» είπε ο Υπάτιος Πατμάνογλου μιλώντας στην τηλεόραση του «Ε», ενώ περιγράφοντας την άτυχη στιγμή είπε: «βγήκα έξω και έψαχνα να βρω τη γυναίκα μου. Έψαχνα την οικογένειά μου στα καμένα, νόμιζα ότι έβλεπα ταινία» σημείωσε».

Μάλιστα ο ίδιος έδωσε «συλλυπητήρια στην οικογένεια του οδηγού», τονίζοντας ότι δεν ήθελε να το κάνει αυτό. «Το είδα ένα νεαρό παιδί, νεκρό μπροστά μου» είπε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του αναφορικά με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 24χρονος οδηγός της Porsche.

«Πήγαινε με 300 χιλιόμετρα την ώρα, για πλάκα» ανέφερε ο πατέρας και πρόσθεσε ότι αμέσως μετά το τραγικό συμβάν σταμάτησε ένα άλλο γρήγορο αυτοκίνητο και τον ρώτησε αν χρειάζεται κάτι. Μάλιστα όπως σημείωσε, πιθανολογεί ότι τα δύο γρήγορα αυτοκίνητα έκαναν κόντρες.

«Ήταν ένα AUDI R8. Πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, ότι είτε ήταν φίλοι, είτε είχαν σχέση ή απλά έτυχαν και οι δύο στον ίδιο δρόμο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα.

Διαβάστε επίσης

«Καλό παράδεισο - Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας...»

Τα 8 «μυστικά» που εξετάζει η αστυνομία για το τραγικό τροχαίο

Τι δείχνουν οι κάμερες για την ταχύτητα της Porsche - Τραγική φιγούρα ο πατέρας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ