«Η κόρη μου σώθηκε από θαύμα», λέει στο CNN Greece η μητέρα της στρατιωτικού
«Αυτό που έγινε ήταν θαύμα». Με τρεμάμενη φωνή η μητέρα της στρατιωτικού που επέζησε από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου μιλά στο CNN Greece για την κατάσταση της υγείας της κόρης της και περιγράφει τα πρώτα λεπτά μετά τη συντριβή.
«Η κόρη μου πετάχτηκε έξω από το ελικόπτερο. Μπλέχτηκε στα καλώδια και το κάθισμά της προσγειώθηκε όρθιο στο έδαφος. Αυτό που έγινε ήταν θαύμα. Κρίμα για τα άλλα τα παιδιά» λέει η μητέρα της Βασιλικής Πλεξίδα και προσθέτει:
«Ο αστυνομικός που την βρήκε έκανε το σταυρό του και έλεγε ότι είναι θαύμα. Όταν την βρήκαν είχε τις αισθήσεις της, κουνούσε τα χέρια και τα πόδια της. Ήταν σοκαρισμένη. Οι γιατροί μας είπαν ότι έχει ένα μικρό κάταγμα στη λεκάνη και εκδορές στα χέρια. Έχει επαφή με το περιβάλλον και μιλάει».
SPONSORED
H Κούβα προετοιμάζεται για «εισβολή» καθώς οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την ένταση
23:10
Χανιά: Πατέρας καταγγέλθηκε για κακοποίηση του γιου του που είναι στο φάσμα του αυτισμού
23:01
Πέντε νεκροί από ισραηλινές επιθέσεις στον νότιο Λίβανο
22:51
Αίσιο τέλος για τρεις περιπατητές που είχαν χαθεί στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
22:43