Βρέθηκαν χειροβομβίδες σε οικόπεδο στη Πάτρα
Αντιμέτωπη με τέσσερις χειροβομβίδες βρέθηκε χθες μια 61χρονη, όταν πήγε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της, στην περιοχή Πετρωτό της Πάτρας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η 61χρονη βρήκε τις χειροβομβίδες, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και έπειτα από λίγη ώρα, άνδρες της ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της Ασφαλείας Πατρών, πήγαν στο Πετρωτό και περισυνέλλεξαν τις χειροβομβίδες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις χειροβομβίδες είναι βρετανικής κατασκευής, αμυντικού τύπου και χρησιμοποιούνταν κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου.
Οι χειροβομβίδες ήταν οξειδωμένες και θα παραδοθούν στην αρμόδια στρατιωτική υπηρεσία.
ΚΟΣΜΟΣ
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
20:03
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,8% η ΝΔ - Η πρώτη απώλεια της κυβέρνησης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
19:57
CULTURE
Νέα έκθεση για τον Ντέιβιντ Μπάουι στο Λονδίνο - Στο προσκήνιο η «αληθινή προσωπικότητά» του
19:51
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φάμελλος: «Τα γαλάζια αρπακτικά κλέβουν τον ιδρώτα των πολιτών»
19:40
ΕΛΛΑΔΑ