Μέλος του ISIS σχεδίαζε επίθεση την ημέρα των εκλογών στη Ρωσία
Μέλος του ISIS που φέρεται να σχεδίαζε επίθεση την ημέρα των εκλογών στη Ρωσία, στο Νίζνι Νόβγκοροντ, «εξουδετερώθηκε» από άνδρες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB).
Όπως μεταδίδουν ρωσικά δίκτυα, ο ύποπτος άνοιξε πυρ κατά των Αρχών, κατά τη σύλληψή του και έπεσε νεκρός από τους άνδρες ασφαλείας.
Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε ισχυρή αυτοσχέδια εκρηκτική συσκευή, πυροβόλα όπλα και άλλα εκρηκτικά. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν είχε σκοπό να δράσει μόνος του ή είχε συνεργούς.
Σημειώνεται πως οι προεδρικές εκλογές της Ρωσίας θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου με το 67% των Ρώσων να δηλώνει με βεβαιότητα ότι θα πάει να ψηφίσει, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Εθνικό Κέντρο Μελέτης της Κοινής Γνώμης (VICIOM) στο διάστημα 8-10 Ιανουαρίου.
ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα ανέργων 18-29 ετών - Ποιοι είναι δικαιούχοι
00:30
Έληξε η προθεσμία για το Δώρο Χριστουγέννων - Τι ισχύει εάν δεν καταβλήθηκε στους εργαζόμενους
23:58
Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό
23:50
Γάζα: Ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο που είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι - Τουλάχιστον έξι νεκροί
23:40