Aποσύρθηκαν τα διεθνή εντάλματα σύλληψης κατά του Πουτζντεμόν
Ο Iσπανός δικαστής που είναι επιφορτισμένος με την έρευνα για την απόπειρα απόσχισης της Καταλονίας τον περασμένο Οκτώβριο, απέσυρε τα διεθνή εντάλματα σύλληψης κατά του πρώην Kαταλανού προέδρου Κάρλες Πουτζντεμόν και πέντε ακόμη στελεχών του αυτονομιστικού στρατοπέδου που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.
Η κίνηση αυτή γίνεται μετά την απόφαση, εδώ και μία εβδομάδα, της γερμανικής δικαιοσύνης, να μην επιτραπεί η έκδοση του Πουτζντεμόν στην Ισπανία παρά μόνο για την κατηγορία της διασπάθισης και όχι της στάσης, που επισείει ποινή κάθειρξης 25 ετών.
Στην απόφασή του, ο δικαστής Πάμπλο Γιαρένα γράφει επίσης ότι αρνείται την έκδοση του πρώην προέδρου της Καταλονίας για την κατηγορία της διασπάθισης πόρων.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ναυάγιο στη Χίο: «Στηρίζουμε το Λιμενικό» λέει ο Πλεύρης- Ενημέρωση από Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση
13:23
ΕΛΛΑΔΑ
Εξιτήριο για την Σία Κοσσιώνη μετά από 15 μέρες νοσηλείας - Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη
13:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης για τραγωδία στη Χίο: Οι διακινητές είναι υπεύθυνοι - Ερευνώνται όλες οι πτυχές
13:08
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Σούπερ προσφορά* για κάθε πόντο του Κώστα Σλούκα από το Pamestoixima.gr στον αγώνα Παρτιζάν-Παναθηναϊκός
13:00
ΕΛΛΑΔΑ