ΗΠΑ: Πυροβολισμοί κατά ενόπλου στο κτηριακό συγκρότημα του Γκιουλέν
Ένας φύλακας στο κτηριακό συγκρότημα στην Πενσυλβάνια που κατοικεί ο υπ’ αριθμόν 1 εχθρός του Ερντογάν, μουσουλμάνος ιερωμένος Φετουλάχ Γκιουλέν έριξε προειδοποιητικές βολές εναντίον ενός υπόπτου ένοπλου εισβολέα που έπειτα διέφυγε, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γκιουλέν.
Ο φύλακας έριξε μία προειδοποιητική βολή και ο φερόμενος εισβολέας διέφυγε, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς, ή για συλλήψεις και το συμβάν θεωρείται λήξαν, τόνισε στο πρακτορείο Reuters ο Αλπ Ασλαντογκάν, υπεύθυνος τύπου του μουσουλμάνου ιεροκήρυκα.
Περιπολικά της αστυνομίας της Πολιτείας της Πενσυλβάνια εθεάθησαν γύρω από το περιφραγμένο συγκρότημα και στο Σέιλορσμπουργκ, στα Όρη Πόκονο, σύμφωνα με φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο από τοπικούς δημοσιογράφους.
Η αστυνομία, που έφυγε από το σημείο μία ή δύο ώρες αργότερα δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.
Ωστόσο ανέφερε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι δυνάμεις της ερευνούσαν ένα αδιεκρύνιστο περιστατικό.
Ο Γκιουλέν κατηγορείται από την Άγκυρα για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του 2016. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Τραμπ για να... τσακίσει το Ιράν - Το «όχι» και οι όροι της Τεχεράνης
23:56