Η αρραβωνιστικιά του Κασόγκι αποκαλύπτει: Ήξερε ότι θα αντιμετώπιζε προβλήματα στο προξενείο
Η αρραβωνιαστικιά του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι δήλωσε ότι ο ίδιος της είχε αναφέρει ότι θα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας.
Η ίδια ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Haberturk ότι ο Κασόγκι δεν είχε δεχτεί οδηγίες για να επισκεφτεί το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, από την διπλωματική αντιπροσωπεία του βασιλείου στην Ουάσινγκτον, ενώ ο ίδιος δεν ήθελε να πάει.
Ο Κασόγκι εξέφραζε τον φόβο κλιμάκωσης της έντασης ή απόρριψης των αιτημάτων του, στην περίπτωση που δεν πήγαινε στο προξενείο.
Ο ίδιος εκτιμούσε ότι η Σαουδική Αραβία δεν θα τολμούσε να τον ανακρίνει ή να τον συλλάβει στο έδαφος της Τουρκίας.
Σύμφωνα με την ίδια, ο Κασόγκι είχε πει ότι του είχαν φερθεί καλό στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας, μετά την πρώτη επίσκεψή του, στις 28 Σεπτεμβρίου.
SPONSORED
Το χαλάζι αλλάζει και γίνεται πιο επικίνδυνο, προειδοποιούν οι επιστήμονες
10:40
Reuters: Η Ελλάδα ετοιμάζεται να αγοράσει αεροσκάφη Embraer C-390 και μίνι υποβρύχια
10:40
Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Προκόπι Ευβοίας
10:28
Συνάντηση Πιερρακάκη – Γιούνκερ: Τι είπε ο πρώην πρώην πρόεδρος της Κομισιόν για την Ελλάδα
10:23