Έπιασαν φίλο των τρομοκρατών της Καλιφόρνια, αγοραστή των όπλων του μακελειού
Συνελήφθη στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια ο Ενρίκε Μάρκες, φίλος του ζευγαριού που διέπραξε το μακελειό στο κατηγορούμενος ότι διαδραμάτισε ρόλο στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 14 ανθρώπους πριν από δύο εβδομάδες.
Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο 24χρονος Μάρκες, πρώην γείτονας των Σάγεντ Ριζουάν Φαρούκ και της Τασφίν Μαλίκ, είχε αγοράσει δύο ημιαυτόματα τουφέκια για λογαριασμό του ζευγαριού που καταγόταν από το Πακιστάν.
Τα όπλα αυτά φαίνεται ότι χρησιμοποίησε το ζευγάρι για να διαπράξει την επίθεση. Σε βάρος του Μάρκες αναμένεται να ασκηθεί δίωξη.
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: Το Ιράν ζητά τέλη στα Στενά του Ορμούζ για «ειρηνευτική συμφωνία» με τις ΗΠΑ - «Όχι σε προσωρινή κατάπαυση του πυρός»
13:46
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρή γυναίκα στα Μετέωρα: Έπεσε από βράχο - Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος
13:45
ΚΟΣΜΟΣ
Κωνσταντινούπολη: Νεκρός ο ένας από τους τρεις δράστες της επίθεσης στο προξενείο του Ισραήλ - Οι δύο φέρονται να έχουν σχέσεις με ISIS
13:38
ΕΛΛΑΔΑ
Αύριο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του γιου της Θεανούς Φωτίου – Η ανάρτησή της
13:36
ΕΛΛΑΔΑ