Ισπανία: Φονική σύγκρουση τρένων
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν όταν δύο τρένα συγκρούστηκαν σε περιοχή μεταξύ της Βαρκελώνης και της Μανρέσα.
Σύμφωνα με τις ισπανικές Αρχές, η σύγκρουση τρένων σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ενώ αξιωματούχοι εξέφρασαν και φόβους για αύξηση του αριθμού των θυμάτων.
Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο αμαξοστοιχίες του σιδηροδρομικού δικτύου Rodalies και συνέβη μεταξύ των πόλεων Σαντ Βισένς ντε Καστελέτ και Μανρέσα, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στα δρομολόγια των τρένων.
Τα δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά, εξήγησε ο Χοάν Γκαρθία, ο εκπρόσωπος τύπου των καταλανικών πρώτων βοηθειών, στο τηλεοπτικό δίκτυο TV3.
Η ιστοσελίδα El Periódico γράφει ότι ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε τουλάχιστον 25 άτομα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιατί οι Αμερικανοί ήθελαν να ανατινάξουν τη Σελήνη; Το Project A119 δεν ήταν χολιγουντιανό σενάριο
Τι σημαίνει το μαψυλάκας που είπε ο Ζουράρις στη Βουλή
Καμμένος: «Σήμερα ίσως σας δώσω και την παραίτησή μου από βουλευτής»
Επίθεση Ζουράρι κατά Μητσοτάκη με βαρύτατες εκφράσεις
Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα στον Πύργο από κλιματιστικό: Στο νοσοκομείο μητέρα και παιδί
09:12
Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα ΝΔ και ΟΝΝΕΔ έξω από το Ιπποκράτειο - «Δεν σας φοβόμαστε»
09:09
Έρευνα, τεχνητή νοημοσύνη και μια επένδυση 1 δις ευρώ - Τι φέρνει το UNIC στην Αθήνα
09:07
Στέλιος Αγγελούδης για εμπρηστικές επιθέσεις: «Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη»
09:07