ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Χτύπησε τη λάθος πόρτα και πέθανε

ΗΠΑ: Χτύπησε τη λάθος πόρτα και πέθανε
facebook

Τη ζωή του έμελλε να χάσει ένας νεαρός στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, επειδή χτύπησε τη λάθος πόρτα.

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο 19χρονος Ομάριαν Μπανκς πήγε στο σπίτι ενός αγνώστου, αφού το μπέρδεψε με αυτό στο οποίο έμενε με την κοπέλα του, και άρχισε να χτυπάει την πόρτα.. Ο Μπανκς και η κοπέλα του είχαν μόλις μετακομίσει στην περιοχή και εκείνος δεν την γνώριζε πολύ καλά.

Όταν είδε ότι δεν του άνοιγε κανείς, άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο. Εκείνη τη στιγμή βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ο 32χρονος ένοικός του και οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν. Ο δράστης τότε άρπαξε μια καραμπίνα και πυροβόλησε τον Ομάριαν αρκετές φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Αυτήκοος μάρτυρας του συμβάντος ήταν η κοπέλα του νεαρού, με την οποία το θύμα μιλούσε στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα. «Τον άκουσα να λέει ‘συγγνώμη, είμαι στο λάθος σπίτι’. Τότε ο άντρας του απάντησε ‘όχι δεν είσαι. Είσαι στο σωστό σπίτι’. Και τον πυροβόλησε δύο φορές», ανέφερε η κοπέλα περιγράφοντας το περιστατικό.

Ένας γείτονας περιέγραψε με τον ίδιο τρόπο το συμβάν: «Τον είδα να τρέχει προς τη γωνία φωνάζοντας ‘λυπάμαι, χτύπησα λάθος πόρτα’. ‘Δεν είναι λάθος’ (απάντησε εκείνος) και τον πυροβόλησε και τρίτη φορά. Τον είδα να πέφτει στο έδαφος», περιέγραψε.

Ο δράστης παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, προσπαθούσε να προστατεύσει την οικογένειά του και τα 5 παιδιά του, καθώς νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα κάποιος του είχε κλέψει το φορτηγάκι του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ