Σκληρό βίντεο: «Άγρια» επίθεση αστυνομικού σε ιδιοκτήτρια καφέ επειδή έβαλε σως στο μπέργκερ του
Σοκάρει η άγρια επίθεση ενός αστυνομικού στη Βραζιλία σε βάρος μιας ιδιοκτήτριας καφετέριας, επειδή η τελευταία πρόσθεσε κατά λάθος σως στο μπέργκερ που είχε παραγγείλει.
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ-καρέ την επίθεση του 34χρονου αστυνομικού Αουγκούστο Σαντάνα σε βάρος της 24χρονης, την οποία ρίχνει στο έδαφος, τη χτυπάει με δύναμη στο κεφάλι με το όπλο του, ενώ τη σέρνει από τα μαλλιά και της ρίχνει κλωτσιές.
Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου τις έγιναν ράμματα σε ένα βαθύ τραύμα στο κεφάλι, ενώ είχε πολλαπλούς μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα, καθώς και σπασμένα πλευρά.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η κοπέλα είπε ότι φοβήθηκε πως θα πεθάνει κατά τη διάρκεια της επίθεσης του 34χρονου.
Προσοχή σκληρό βίντεο:
Ο 34χρονος αστυνομικός βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 8,5 ετών.
Ο δικαστής ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο Σαντάνα τον χαρακτήρισε «επικίνδυνο άτομο» και την πράξη του «δειλή».
Το θύμα της επίθεσης που σημειώθηκε στις 21 Μαρτίου δεν έχει καταφέρει έκτοτε να επιστρέψει στην εργασία της καταγγέλλοντας, παράλληλα, ότι δέχεται απειλές από συναδέλφους του δράστη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μεθυσμένος άνδρας σκότωσε οκτώ άτομα και συνέλαβαν την μπαργούμαν
Κύπρος: Total και ENI επεκτείνουν την παρουσία τους στην κυπριακή ΑΟΖ
Ο Τραμπ κρατά σε αναμμένα κάρβουνα την Κίνα: Δεν βιάζεται να βάλει τέλος στον εμπορικό πόλεμο
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα υποβάλετε αίτηση
01:00
Σε λειτουργία τέθηκε το υποσύστημα Εργοσήμου ΟΓΑ μέσω e-ΕΦΚΑ - Ποιες οι νέες δυνατότητες
00:30
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49