Δεν είναι πλέον υποψήφιος ο Μπλούμπεργκ
Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του αμερικανικού δικτύου, Μάικλ Μπλούμπεργκ ανακοίνωσε χθες ότι εγκαταλείπει την κούρσα υποψηφιότητας για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, επειδή είναι φανερό ότι δεν θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές και δεν θέλει επίσης να αναλάβει το ρίσκο να βοηθήσει έμμεσα είτε τον Ντόναλντ Τραμπ είτε τον Τεντ Κρουζ, των υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, να κερδίσουν την προεδρία.
Τον περασμένο μήνα οι Φαϊνάνσιαλ Τάιμς ανέφεραν πως ο Μπλούμπεργκ είχε περιγράψει τις τηλεοπτικές μονομαχίες των υποψηφίων ως «τραγικά κοινότυπες» και ότι σκεφτόταν να μπει στην κούρσα ως υποψήφιος πρόεδρος.
Σε άρθρο του, ο Μπλούμπεργκ δήλωσε ότι σε μια εκλογική αναμέτρηση μεταξύ τριών υποψηφίων (του Δημοκρατικού Κόμματος, Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και ενός ανεξάρτητου), φαινόταν απίθανο να κερδίσει την πλειοψηφία οποιοσδήποτε από τους τρεις, οπότε η ευθύνη για επιλογή προέδρου θα μεταφέρονταν στο Κογκρέσο.
Ντουμπάι: Βρετανός κατηγορείται για κυβερνοεγκλήματα - Κατέγραψε σε βίντεο επίθεση ιρανικού drone
23:59
ΠΟΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ: Χωρίς ανταπόκριση το κάλεσμα Τραμπ για «διεθνή δράση» για τα Στενά του Ορμούζ
23:50
Ισραήλ: Νεκροί δύο ανώτεροι αξιωματούχοι των ιρανικών μυστικών υπηρεσιών στην Τεχεράνη
23:44
Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά (pics)
23:32