Ο ISIS απειλεί με νέο βίντεο Λονδίνο, Ρώμη και Βερολίνο
Με ένα νέο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο, το Ισλαμικό Κράτος απειλεί την Ευρώπη με νέες τρομοκρατικές επιθέσεις και χαρακτηρίζει τα χτυπήματα σε Παρίσι και Βρυξέλλες ως «προειδοποιητικά».
«Αν χθες ήταν το Παρίσι και σήμερα οι Βρυξέλλες, ο Αλλάχ ξέρει ποια πόλη θα έχει αύριο σειρά. Το Λονδίνο, το Βερολίνο, η Ρώμη;», αναφέρεται χαρακτηριστικά το βίντεο και εν συνεχεία απεικονίζει ένα ομοίωμα του Πύργου του Άιφελ να καταρρέει.
Το προπαγανδιστικό βίντεο φέρει τον τίτλο «Πολεμήστε τους, ο Αλλάχ θα τους τιμωρήσει με τη βοήθεια των χεριών τους» και κατά τη διάρκειά του, οι τζιχαντιστές τονίζουν ότι όσα έγιναν σε Παρίσι και Βρυξέλλες δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια προειδοποίηση για αυτά που θα ακολουθήσουν.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 13χρονη από συμμαθήτριες της - Βιντεοσκόπησαν την πράξη τους
11:02
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Τι χρειάζονται τα παιδιά για να διαχειριστούν το άγχος
10:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
LIVE η δεύτερη ημέρα του 16ου Συνεδρίου της ΝΔ - Ποιοι θα μιλήσουν
10:41
ΑΓΟΡΕΣ
Ισχυρό μήνυμα της Ελλάδας σε αγορές και οίκους αξιολόγησης, η πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ.
10:32
ΕΛΛΑΔΑ