Συνετρίβη ρωσικό ελικόπτερο στην Συρία - Νεκροί οι δυο χειριστές
Ένα ρωσικό πολεμικό ελικόπτερο Mi-28 συνετρίβη στην Συρία τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο πιλότοι του, σύμφωνα με ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία που επικαλούνται πηγή του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.
Το ελικόπτερο δεν καταρρίφθηκε, όπως διευκρίνισε το Υπουργείο, προσθέτοντας ότι συνετρίβη στην επαρχία Χομς. Οι σοροί των πιλότων ανασύρθηκαν και μεταφέρθηκαν στην αεροπορική βάση της Ρωσίας στην Λαττάκεια, επισήμανε το Υπουργείο.
H Ρωσία διενεργεί αεροπορικές επιδρομές στην Συρία από τις 30 Σεπτεμβρίου. Στις 14 Μαρτίου, ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την απόσυρση του κύριου όγκου των ρωσικών δυνάμεων από την Συρία.
SPONSORED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανδρουλάκης: Μητσοτάκης και κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να γίνουν παρελθόν
12:36
ΕΛΛΑΔΑ
Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε 55χρονο που εγκατέλειψε γατάκια σε οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη
12:25
CULTURE
Λοτζ: Η πιο «λιντσική» πόλη του κόσμου που μάγεψε τον Ντέιβιντ Λιντς
12:22
ΕΛΛΑΔΑ
Τι βρέθηκε στο σπίτι που νοίκιαζε ο 37χρονος στα Πατήσια:Ο στρατολόγος της Χαμάς και οι διασυνδέσεις
12:13
ΕΛΛΑΔΑ